Home

Allereerst welkom op de site van "Zanger Rein" !! Op de site kun je allerlei informatie vinden over waar hij optreed en leuke informatie over hem zelf.
Maar er is meer! Zo komen er ook foto's op de site van optredens, en zijn er samples te horen.

 

Op deze site staat ook een REPERTOIRE van de vele liedjes die ik zou kunnen zingen.

 

 

Zanger Rein met begeleidingsband

Eindelijk is het dan zover, en kan ik iedereen melden dat mijn nieuwe band gevormd is, en dat we de eerste oefensessie hebben gehad. Zondag 12 juni was de eerste kennismaking van alle jongens bij elkaar, en dan is het altijd afwachten of de klik er ook is. Die was er zeker, en toen ik vroeg ff een bakkie te gaan drinken, om wat door bespreken waren het de mannen die zijden"we komen hier om te spelen, en niet om te ouwehoeren"Hier hou ik wel van, en de positieve toon was gezet. Onze kersverse gitarist was overigens niet gearriveerd, maar die kwam al vrij vlot nadat we onze instrumenten hadden gestemd binnen. De eerste bandleden hadden zich al in een vroeg stadium aangemeld na aanleiding van mijn advertentie, maar het zoeken naar de juiste gitarist was nog een hele kluif. Uiteindelijk na heel wat gitaristen te hebben benaderd, en al had gedacht het helemaal alleen op de gitaar te moeten doen, was hij er dan toch. Johan Overzet (o.a Pink Faces) en vele andere bandjes was bereid samen met de andere jongens onze band te komen versterken. Overige bandleden zijn als volgt. Op de drums & zang Klaas Hoekstra, op de bas Sake Kuipers, op de toetsen & zang Arjan de Boer, en solo gitaar & zang, dus Johan overzet, en zelf ben ik dus de zanger slag gitarist van de band. het repertoire zal voornamelijk bestaan uit 60's, aangevuld door mooie 70's, en voor het Rock & Roll gehalte zo nu en dan 50's. Ik noem The Byrds, The Beatles, The Kinks, The Who, The Searches, CCR, en Elvis om maar een paar te noemen. Hopelijk zien we jullie in het najaar van 2016, wanneer de eerste optredens naar alle waarschijnlijkheid zullen worden geplant.

Twitter

Om mij ook te blijven volgen buiten mijn optredens om, is dit de verwijzing naar mijn twitter. Klik op het logo om rechtstreeks naar de homesite te gaan. Mocht je niet direct doorgelinkt worden, typ zanger rein in, en vind me daar.

Facebook

Om mij ook te blijven volgen buiten mijn optredens om, is dit de verwijzing naar mijn facebook. Klik op het logo om rechtstreeks naar de homesite te gaan. Mocht je niet direct doorgelinkt worden, typ Rein Vallinga in, en vind me daar.

SINGLE - MIEN STADSIE

In augustus 2013 kreeg ik plotseling een ingeving, en besloot een liedje over Bolsward te gaan schrijven. De tekst en akkoorden had ik binnen welgeteld 20 minuten op papier, en het ritme zat in mijn hoofd. Ik vond dat het weer eens tijd werd om ons mooie Bolsward weer eens op de kaart te zetten. Met een heuse videoclip, en een versie in twee talen (Stads fries, en Nederlands) denk, en hoop ik hier aardig in geslaagd te zijn. U kunt beide versies gratis downloaden van deze site door naar de liedjes te gaan op deze homepage, of klik op de afbeelding voor alleen de stads friese uitvoering. Uiteraard verneem ik reacties in mijn gastenboek. Groet, Rein 

live optreden

Leugenbollepop 2010 Makkum. Om een kleine indruk te krijgen van één van mijn optredens kunt u eens kijken naar een you-tube filmpje opgenomen in 2010. Klik op de foto voor een rechtstreekse link.

Poster Rein voor uw feest

Deze poster is te downloaden, om aan te geven wanneer u zanger Rein verwacht in uw café, of welk ander etablissement dan ook. Ga op de af beelding staan en klik rechter muisknop "Afbeelding op slaan als" vervolgens kiest u een map waar u de af-beelding opslaat. Om over te gaan tot printen doet u het volgende. Ga naar de map waar u de poster heeft opgeslagen en klik rechter muisknop en selecteer "Afbeelding afdrukken". Ga naar voor keurs instelling, en selecteer beste foto. A4 formaat is aan te raden. Dit is in te stellen in uw printer opties.

CD - Laat me dromen

Laat me dromen, m'n tweede mini CD die wat voeten in aarde heeft gehad. Veel pech met de opnames, maar uiteindelijk toch nog gelukt. Begin 2009 zijn we begonnen om er een bepaalde swing aan te geven, een drive hoe de liedjes dit keer moesten gaan klinken. Alleen op gitaar heb ik het arrangement bedacht, waarna we als sessie band de invulling van de rest van de instrumenten hebben ingepast. De twee liedjes die op deze mini CD staan zijn daarom ook GRATIS te downloaden door op de foto klikken. Het tweede liedje Onbewuste liefde is weer terug te vinden tussen de Muziek Samples/diner liedjes. Veel luister plezier, en ik zou het erg prettig vinden een mening te horen wat u van de liedjes vind. Ik lees dit graag terug in mijn gastenboek. Groet, Rein

CD - M'n Meisje

De hoes (foto) die je hier ziet is de foto van mijn eerste mini CD. Deze CD getiteld M'n Meisje is vorig jaar maart uitgekomen, en er staan 3 liedjes op. Mocht u deze CD in uw bezit willen krijgen, dan is deze te bestellen via deze site. U kan mij mailen, en vervolgens wordt u verder verteld hoe het in z'n werk gaat. Om een idee te krijgen hoe de liedjes klinken. Klik op de foto om het liedje te beluisteren.